Welkom bij Hora Dans kids !

Hora Dans is een door mij als dansdocent in 2010 opgericht eenmansbedrijf.
Onder Hora Dans vallen de danslessen en workshops in Meppel en daarbuiten waaronder de provincies Drenthe, Friesland en Overijsel.

Werkwijze ik werk met een thema, bijvoorbeeld ‘De grote zee’, ‘Naar het bos’ of ‘Held, dat ben ik!’. Op een speelse manier gaan de kinderen ontdekken en beleven en aan de slag met hun eigen fantasie en inbeeldingsvermogen.

Een les of workshop kan beginnen met dat we ons losmaken. Dan gaan we op weg, bijvoorbeeld naar ‘Het bos’. Ik vraag welke dieren de kinderen zien en vraag hoe de dieren bewegen. We doen het na en proberen alternatieven uit. Want er is niet één manier om alles te doen! Onze ontdekkingstocht laat vormen en lijnen zien. De kinderen leren hun gevoelens te uiten. Verschillende opstellingen houden de aandacht bij de les.

Ik vind het belangrijk om kinderen een regenboog van mogelijkheden te bieden. Hierdoor leren ze al jong om zich te uiten, te vertrouwen op hun eigen expressie en deze te volgen.

Misschien heeft u wel een feest op school en zoekt u naar een leuke invulling. Of u bent bezig met een thema met een zeker leermateriaal (bijvoorbeeld de cyclus van de vlinder) dan kunt u kiezen voor een originele vorm van verwerking en een speciale belevenis geven door een workshop te boeken. Er is veel mogelijk bijvoorbeeld: serie danslessen, dansworkhsops, of een dansdag. Het beste neemt u contact met mij op voor meer informatie!

Prijzen: 72,50 euro per uur excl. reiskosten 0.19 per km. Voor speciale aangelegenheden kan ik een prijs in overleg bepalen.